NPK monitor 2009

Share/Save/Bookmark

Gort, M. and Siesling, S. and Otter, R. (2010) NPK monitor 2009. [Report]

open access
[img]
Preview
PDF
538kB
Abstract:Om zicht te krijgen op de kwaliteit van de kankerbestrijding in Nederland en de uitgevoerde acties in het kader van het NPK, wordt de NPK Monitor uitgevoerd door de Vereniging van Integrale KankerCentra (VIKC) in opdracht van Stuurgroep.

Met behulp van reeds vastgestelde indicatoren (zie de bijlagen onderaan deze pagina), aangevuld met ontwikkelde indicatoren vanuit de verschillende NPK programma’s, geeft het NPK Monitor rapport jaarlijks de stand van zaken weer rondom de kankerbestrijding in Nederland. Een cijfermatige update wordt gegeven en middels een internationale vergelijking kan worden beoordeeld hoe Nederland zich ontwikkelt ten opzichte van en zich verhoudt tot andere landen wat betreft (onderdelen) van de kankerbestrijding.

Daarnaast wordt een overzicht gegeven van de initiatieven die zijn opgezet in het kader van het NPK en de uitdagingen op verschillende gebieden van de kankerbestrijding. Het monitorinstrument biedt informatie aan de NPK Stuurgroep, de zeven NPK programmaleiders en -groepen, die nodig is voor het bepalen van strategieën, beleid en acties in het kader van het NPK.
Item Type:Report
Faculty:
Faculty of Behavioural, Management and Social sciences (BMS)
Research Group:
Link to this item:http://purl.utwente.nl/publications/77719
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page

Metis ID: 273832